Στη Σύμη η ΠτΔ – Παρέστη στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο από την παράδοση του «Άξονα» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.5.22

Στη Σύμη η ΠτΔ – Παρέστη στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο από την παράδοση του «Άξονα»


 Η Σύμη γιορτάζει την επέτειο της παράδοσης των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων των Δωδεκανήσων, μετά την ήττα του φασισμού στις 8 Mαϊου 1945. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Άμυνας παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί, υπογραμμίζοντας ότι το παράδειγμα των κατοίκων της Δωδεκανήσου εμπνέει όλους τους Έλληνες.

Μιλώντας στους ναύτες και τους αξιωματικούς της κανονιοφόρου «Κάσος», που στο πλαίσιο της αποστολής της στο ανατολικό Αιγαίο, ήταν ελλιμενισμένη στη Σύμη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε ήρεμες θάλασσες και ήρεμη και ειρηνική περίοδο.

Μετά τη δοξολογία, την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων και την παρέλαση, η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε και την μονή του Πανορμίτη.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.