Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά απο την Π.Ο.ΔΙ.Ν του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.5.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά απο την Π.Ο.ΔΙ.Ν του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά,


 Ένας ημεδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα από τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ( Ν. 4139/13).


Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη στον λιμένα Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ‘’ΤΟΜΠΥ’’, κατελήφθη ο ανωτέρω κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο πριν τον απόπλου του, να κατέχει σε ταξιδιωτικό σάκο που έφερε, πενήντα γραμμάρια (50gr) ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και οκτώ γραμμάρια (08gr) κατεργασμένης κάνναβης.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες οι οποίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.