Επίδοση Θυρεού Σχολής Δόκιμων Λιμενοφυλάκων στη Πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας από τον Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κυριάκο Λιάκο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.5.22

Επίδοση Θυρεού Σχολής Δόκιμων Λιμενοφυλάκων στη Πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας από τον Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κυριάκο Λιάκο


 Επίδοση του Θυρεού της Σχολής Δόκιμων Λιμενοφυλάκων στη Πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κυριάκο Λιάκο, στις 13/5/2022 στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ και συγκεκριμένα στην σάλα προπόνησης της ομάδας μπάσκετ της Σχολής, που ευγενικά της παραχωρήθηκε. Για το γεγονός αυτό σημαντική ήταν η συμβολή του Συντονιστή Δ/ντή του ΣΕΦ κ. Παναγιώτη Κουτσογιάννη καθώς και του Αναπληρωτή Συντονιστή Δ/ντή κ. Δημήτρη Μπαρδάκα.

Μαζί με τον Διοικητή της Σχολής τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Υποπλοίαρχος ΛΣ Μενελάου Καλλιόπη από το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος όπως επίσης ο Δόκιμος Μουλαζιμάκης Ε. Αρχηγός της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, ο Δόκιμος Τσαρκατόγλου Μ. Αρχηγός της Ομάδας Πετοσφαίρισης και ο Δόκιμος Κατσουλίδης Ιάσωνας, αργυρός στη Πρόσθια Κολύμβηση.

Για την ιστορία σημειώνουμε πως η Σχολή έλαβε για πρώτη φορά μέρος στα Πρωταθλήματα των Παραγωγικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, αποσπώντας – αντικειμενικά – τα καλύτερα σχόλια και τα περισσότερα χειροκροτήματα !

Αναλυτικότερα:

Πρώτη θέση για τη Σχολή Δόκιμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Για την ομάδα της σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων αγωνίστηκαν οι: 1) Μουλαζιμάκης Ε., 2) Κόλλιας Θ., 3) Ζώταλης Τ., 4) Δανιήλ Ν., 5) Φαναριώτης Δ., 6) Καδδίτης Ν., 7) Κανελλακόπουλος Π., 😎 Στουπάς Αθ., 9) Καλαποθαράκος Ν., 10) Ραχμάνης Ν., 11) Σκαρλατούδης Δ., 12) Περίφανος Δ.

Πρώτη θέση για τη Σχολή Δοκιμών Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης.

Για την ομάδα της σχολής Λιμενοφυλάκων αγωνίστηκαν οι: 1)Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης 2)Αξιώτης Βασίλειος 3)Ντεντόπουλος Ανδρέας 4)Κονταξής Παρασκευάς 5)Γεμελιάρης Ιωάννης 6)Λαλιώτης Αστέριος 7)Ψαριανός Εφραίμ 8)Χολέβας Αθανάσιος 9)Διαμαντόπουλος Μάριος 10)Κυριακόπουλος Αλέξιος 11)Μεταξάς Νικόλαος 12)Μητρόπουλος Ιωάννης 13)Καρπέτης Γιώργος 14)Μουσχούλιας Άγγελος.

Στο πρωτάθλημα στίβου:

Α) 3η θέση για τη Σχολή Δοκίμων λιμενοφυλάκων και το Χάλκινο Μετάλλιο στα 4×100 μέτρα ανδρών μαθητών με:

α) Κουτσουδή Στυλιανό β) Βερβεσό Σπυρίδων γ) Λελέκη Αθανάσιο δ) Ανυφαντή Χρήστο

Β) Τριανταφυλλάκη Όλγα δεύτερη θέση και το αργυρό Μετάλλιο στα 200 μέτρα

Γ) Τριανταφυλλάκη Όλγα τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο στα 100 μέτρα.

Στο πρωτάθλημα της κολύμβησης για τη Σχολή Δοκίμων λιμενοφυλάκων:

α) ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ Ιάσονας δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο 100 μ πρόσθιο

β) ΝΤΡΟΥΛΙΑ Αντωνία Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο 50 μ ύπτιο

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.