Πρόσκρουση σκαφών στη Μαρίνα Ζέας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.5.22

Πρόσκρουση σκαφών στη Μαρίνα Ζέας


 Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ζέας, από τον πλοίαρχο του Ε/Π – Τ/Ρ σκάφους ''ΛΙΜΠΡΑ Υ'' Ν.Π. 12441, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα Ζέας, ότι το Θ/Γ σκάφος “SABBATICAL” σημαίας Μάλτας προσέκρουσε στη πλώρη του κατά τη διαδικασία πρυμνοδέτησης του στην εν λόγω μαρίνα.


Άμεσα στο ανωτέρω σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι είχαν προκληθεί υλικές ζημιές στα προαναφερθέντα σκάφη, καθώς και στο Ε/Π – Τ/Ρ “ΘΑΛΑΣΣΑ” Ν.Π. 12713 που ελλιμενιζόταν πλησίον τους. Οι εν λόγω ζημιές κατά δήλωση των πλοιάρχων των σκαφών είναι ελαφριές.


Από το Ε' Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.