Ε.Α.Α.Λ.Σ. Ενημέρωση: Συνάντηση του Προεδρείου Ε.Α.Α.Λ.Σ./τομέα ισότητας και γυναικών με ομάδα απόστρατων της πρώτης σειράς Λ/Φ γυναικών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.5.22

Ε.Α.Α.Λ.Σ. Ενημέρωση: Συνάντηση του Προεδρείου Ε.Α.Α.Λ.Σ./τομέα ισότητας και γυναικών με ομάδα απόστρατων της πρώτης σειράς Λ/Φ γυναικών


 Ενημερώνουμε ότι σήμερα 18/5/2022 στα γραφεία της Ένωσης μας πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα συνάντηση του Προεδρείου Ε.Α.Α.Λ.Σ./τομέα ισότητας και γυναικών με ομάδα απόστρατων της πρώτης σειράς Λ/Φ γυναικών, κατάταξης Σεπτεμβρίου 1980.

Οι συνομιλήτριες μας ενημέρωσαν για δίκαια πλην όμως χρονίζοντα ζητήματα, που αφορούν τον αποστρατευτικό τους βαθμό.

Από πλευράς της Ένωσης μας αναγνωρίστηκε το βάσιμο των αιτημάτων τους και ανελήφθη δέσμευση παροχής της αναγκαίας συνδρομής ως και διενέργειας όλων των απαραίτητων παραστάσεων για την ικανοποίησή τους.

                                                    Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Σταύρος Βοϊδονικόλας                                             Δημήτρης Σαϊτάκης

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.