Φωτιά ξέσπασε στο δάσος του Σέιχ Σου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.5.22

Φωτιά ξέσπασε στο δάσος του Σέιχ Σου


 Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο δάσος του Σέιχ Σου, κοντά στην Πηγή του Μπάρμπα – Γιώργη


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (2/5), μέσα στο δάσος.


Τα αντανακλαστικά των Πυροσβεστών αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά άμεσα.


Δώδεκα Πυροσβέστες, με τέσσερα υδροφόρα οχήματα έσπευσαν τάχιστα στο σημείο και προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία ευτυχώς έκανε πολύ μικρή έκταση.


Άγνωστο παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα, αν η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάποιο άναμμα φωτιάς από περιπατητές ή από κάποιο σκουπίδι που προκάλεσε την ανάφλεξη.


Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του grtimes.gr, στο σημείο δεν εντοπίστηκαν περιπατητές, με την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.