Αλιευτικός έλεγχος στον Ωρωπό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.5.22

Αλιευτικός έλεγχος στον Ωρωπό


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ωρωπού, στη θαλάσσια περιοχή ''ΔΗΛΕΣΙΟΥ'', εντοπίστηκε 31χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει εκατόν ογδόντα τρία (183) άτομα ζώντα δολώματα του είδους ''ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ'', είδος απαγορευμένο στη ερασιτεχνική αλιεία, με αλιευτικό εξοπλισμό ήτοι μια (01) μπουκάλα οξυγόνου, έναν (01) ρυθμιστή παροχής αέρα και ένα (01) γιλέκο πλευστότητας.


Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας η ανωτέρω ποσότητα αλιεύματος κατασχέθηκε και στη συνέχεια επαναποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.