Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Μύρινα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.5.22

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Μύρινα


 Στη σύλληψη μίας 20χρονης ημεδαπής προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μύρινας, στον λιμένα Αγίου Νικολάου Μύρινας ν. Λήμνου, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (Ν.4139/2013).

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη στην 20χρονη, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον ανωτέρω λιμένα προερχόμενο από λιμένες Λαυρίου και Αγίου Ευστρατίου, βρέθηκε να έχει στην κατοχή της μία νάιλον διάφανη συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 14,23 γραμμαρίων καθώς και τρία κουτιά με 86 δισκία δραστικής ουσίας βρωμαζεπάμης.

Από την Λιμενική Αρχή Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Τμήμα Χημικών Υπηρεσιών Μυτιλήνης προς εξέταση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.