Συνάντηση Προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Ανδρουλάκη Ν. με την ΠΟΛ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.5.22

Συνάντηση Προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Ανδρουλάκη Ν. με την ΠΟΛ


 Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Ανδρουλάκη Νίκου στο Βόλο πραγματοποιήθηκε συνάντηση των φορέων του Ν.Μαγνησίας στην οποία  προσκλήθηκε και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ Κυράνης Κώστας.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο ΄΄Κυψέλη΄΄ στη παραλία του Βόλου ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ είχε την ευκαιρία να παραθέσει τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα των μεταθέσεων ενώ έγινε εκτενής ανάλυση της εξέλιξης της υπόθεσης αναφορικά με τη διάταξη του συνδικαλιστικού νόμου που επιχειρήθηκε να προωθηθεί  προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων από τον ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη, η οποία στην ουσία αποσύρθηκε εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων τόσο των Βουλευτών της Κυβέρνησης όσο και όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο κ.Ανδρουλάκης είχε ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις από τον Πρόεδρο της ΠΟΛ όσο και από τον υπεύθυνο Ναυτιλίας του κόμματος κ.Μπιάγκη Δημήτρη δηλώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων όπως αυτά απορρέουν από τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/82.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ ευχαρίστησε τον κ.Ανδρουλάκη για τη στήριξη που παρέχει στην Ομοσπονδία μας τονίζοντας πως ο αγώνας υπέρ των συνάδελφων θα συνεχιστεί.

Παρόντες στη συνάντηση μεταξύ άλλων εκπρόσωποι φορέων όπως ο Γεωπονικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Δικηγορικός, το ΤΕΕ, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και Κ.Υ. Μαγνησίας, η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Βόλου, η Ένωση Καταναλωτών Βόλου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγορά, η ΟΕΒΕΜ,  ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος.