Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά και καπνικά προϊόντα στην Κάλυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.5.22

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά και καπνικά προϊόντα στην Κάλυμνο


 Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών), καθώς και του Ν. 2960/01 “Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας”.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Καλύμνου, προερχόμενο από τον λιμένα Πειραιά, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και κατόπιν νομότυπης έρευνας, κατελήφθη να κατέχει τα κάτωθι:


-μια (01) συσκευασία που περιείχε εννέα (09) δισκία TRAMAL των 100mg και


-δεκαοκτώ (18) σφραγισμένα πακέτα τσιγάρων, με συνολικά τριακόσια εξήντα (360) τεμάχια τσιγάρων.


Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι τα παραπάνω δισκία βρέθηκαν άνευ συνταγής και τα καπνικά προϊόντα δεν έφεραν την ένσημη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.


Τα εν λόγω δισκία πρόκειται να αποσταλούν στη χημική Υπηρεσία Ρόδου για εξέταση και τα καπνικά προϊόντα πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Καλύμνου για τον υπολογισμό διαφυγόντων δασμών.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, ενώ όλα τα ανωτέρω κατασχέθηκαν.


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.