Απαγόρευση απόπλου ΙΦ σκάφους στην Αίγινα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.5.22

Απαγόρευση απόπλου ΙΦ σκάφους στην Αίγινα


 Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι το Ι/Φ σκάφος ''KIPAWA II'' σημαίας Γαλλίας βρισκόταν σε δυσχερή θέση, λόγω βλάβης στο πηδάλιο, στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Μονής, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.


Στην ανωτέρω περιοχή έσπευσαν, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό σκάφος “ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι RESCUE” T.A. 203, το οποίο ρυμούλκησε το εν λόγω Ι/Φ σκάφος στον λιμένα Αίγινας όπου προσέδεσε με ασφάλεια, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.


Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''KIPAWA II'', μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.