Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στην τελετή Λιτάνευσης του ιερού λειψάνου του Νεομάρτυρα Αγίου Θεοδώρου, Πολιούχου Μυτιλήνης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.5.22

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στην τελετή Λιτάνευσης του ιερού λειψάνου του Νεομάρτυρα Αγίου Θεοδώρου, Πολιούχου Μυτιλήνης


 Η έδρα της Γενικης Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είναι στη Μυτιλήνη.

⛪️Τιμώντας τον τόπο που φιλοξενεί τη ΓΓΑΙΝΠ, τιμήσαμε και εμείς σήμερα – δια της παρουσίας μας – τους εορτασμούς και την τελετή Λιτάνευσης του ιερού λειψάνου του Νεομάρτυρα Αγίου Θεοδώρου, Πολιούχου Μυτιλήνης.
⛪️Μια παράδοση βαθιά ριζωμένη στη χριστιανική πίστη της τοπικής κοινωνίας.
Μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πρ. Υπουργό και Βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, τους εκλεκτούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Panagos Koufelos και κ. Panagiotis Christofas, το Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Giorgos Kampouris, το Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο κ. Μπουντλιακη, το Διοικητή της 9ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο κ. Κωσταρακη και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης Αντιπλοίαρχο κ. Ψυχογιό, το Δήμαρχο κ. Κυτελη, καθώς και εκπροσώπους του Δήμου και λοιπών αρχών του τόπου, σύσσωμοι και με ταπεινότητα συνοδεύσαμε τους Μητροπολίτες Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο και Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο και τους απεσταλμένους εκπροσώπους του Οικουμενικού μας Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα.
📌Ο θρησκευτικός πλούτος των νησιών μας, η βαθιά μας παράδοση και ο σεβασμός στους θεσμούς, θα αποτελούν πάντα στοιχεία κοινωνικης νησιωτικής συνοχής ιδίως όταν υπηρετούνται με σύνεση, πίστη και εργατικότητα.
📌Οι νησιώτες ξέρουμε ποιες είναι οι «σταθερές» μας και δεν τις διαπραγματευόμαστε.
Μανώλης Κουτουλάκης
Γενικός Γραμματέας Αιγαιου και Νησιωτικής Πολιτικής στην εταιρεία Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής