Ένας Πειραιώτης στο τιμόνι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.5.22

Ένας Πειραιώτης στο τιμόνι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά


 Ένας Πειραιώτης γέννημα -θρέμμα και άριστος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, με πολλές διακρίσεις και γνώσεις αφού έχει υπηρετήσει σε νευραλγικά πόστα σε όλη τη χώρα, ανέλαβε πριν λίγες μέρες την ευθύνη της διοίκησης του λιμανιού του Πειραιά από την θέση του Κεντρικού  Λιμενάρχη.


Ο λόγος για τον Αρχιπλοίαρχο Σπυρίδωνα Ευαγγελίδη, ο οποίος λίγο πριν τη Μεγάλη  Εβδομάδα ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.


Ο Αρχιπλοίαρχος Ευαγγελίδης είναι  ένα παιδί του Πειραιά, αφού γεννήθηκε, πήγε σχολείο, σπούδασε και εξακολουθεί  να κατοικεί στην πόλη, αφού εδώ είναι το περιβάλλον του, η οικογένειά του, οι φίλοι του ,οι συμμαθητές του. Όπως λέει ο ίδιος ,ο Πειραιάς είναι γι αυτόν τα πάντα.


Για αυτό και η επιλογή του ως Κεντρικού Λιμενάρχη  έγινε δεκτή  με ενθουσιασμό καθώς όλοι πιστεύουν ότι τοποθετήθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, δεδομένου ότι εκτός από επαγγελματισμό ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης θα διαθέτει και την απαιτούμενη ευαισθησία στην εκτέλεση των καθηκόντων του αφού θα διοικεί το λιμάνι στο οποίο μεγάλωσε και τον συνδέουν με αυτό πολλά.


Ο Σπυρίδων Ευαγγελίδης  αντικατέστησε στη θέση του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά τον υποναύαρχο Γεώργιο Σκανδάλη ο οποίος  ανέλαβε θέση Κλαδάρχης στό Λιμενικό Σώμα

Στην φωτογραφία ο Σπυρίδων Ευαγγελίδης  με τον Γεώργιο Σκανδάλη κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά


Του Νίκου Παρασκευά

Πηγή