Το νέο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.5.22

Το νέο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ


Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Μαΐου 2022.


Το νέο ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Παναγιώτης Τσιάνος, αντιπρόεδρος: Α Βασίλης Κουζής, αντιπρόεδρος Β: Γιώργος Σφακιανάκης, γενικός γραμματέας: Αλέξανδρος Δροσόπουλος, αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Ευστράτιος Στρατής, οργανωτικός γραμματέας: Σαράντος Καμβύσης, αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας: Βασίλης Κατσικανδαράκης, ταμίας: Χρήστος Γαλάνης, αναπληρωτής ταμίας: Ιωάννης Τσαλίκης, υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων:  Νικόλαος Ζυγούρης, υπεύθυνος Πρωτοβάθμιων Ενώσεων: Φώτης Γαρουφαλιάς.


Σημειώνεται ότι στις 13, 14 και 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, οι εργασίες του 23ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ΠΟΕΠΛΣ. Με το σύνθημα «Έχουμε ιστορία. Δημιουργούμε το μέλλον» τα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ τόνισαν την ξεχωριστή σημασία του συνεδρίου  τους για το συνδικαλιστικό κίνημα του Λιμενικού αφού συμπίπτει χρονικά με τα 20 χρόνια ύπαρξης της Ομοσπονδίας τους.

Πηγή 

 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.