Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την δημιουργία αίθουσας Αυτοάμυνας στη Σχολή Ναυτικών Δοκιμών (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.5.22

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την δημιουργία αίθουσας Αυτοάμυνας στη Σχολή Ναυτικών Δοκιμών (ΦΩΤΟ)

 


Με την συνδρομή και  υποστήριξη της στρατιωτικής ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, την Διοίκηση της Σχολής Δοκιμών Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος, καθώς και την καθοριστική συνδρομή και σχεδιασμό του επί 24 και πλέον έτη εκπαιδευτή Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας Σημαιοφόρου Λ.Σ Βαγιακάκου Κωνσταντίνου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες για την δημιουργία της πρώτης αίθουσας Αυτοάμυνας, μέσα στους χώρους της Σχολής Ναυτικών Δοκιμών.


Μια αίθουσα που διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για την εξάσκηση του μαθήματος Αυτοάμυνας των Δόκιμων Σημαιοφόρων Λ.Σ μαζί με τους υποστηρικτικούς χώρους ( Αποδυτήρια κτλ).

Οι αίθουσες αυτές πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας υγιεινής και υλικών. Είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση της εκπαίδευσης και ευχόμαστε κάτι ανάλογο να πραγματοποιηθεί και στην Σχολή Δοκίμων Λ/Φ
Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.