Δυναμικό "comeback" για την Ομάδα Καράτε Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.5.22

Δυναμικό "comeback" για την Ομάδα Καράτε Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. (ΦΩΤΟ)

  


Μετά από πολύμηνη αποχή από τα τατάμι των γηπέδων λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών Covid19, η Ομάδα Καράτε Λ.Σ με προπονητή τον Σημαιοφόρο Λ.Σ Βαγιακάκο Κωνσταντίνο και στελεχωμένη τόσο από εν ενεργεία στελέχη, όσο και από Δόκιμους ι ΛΦ, δίνει δυναμικά το παρόν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε που θα διεξαχθεί 4-5 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου, με την συμμετοχή πάνω από 70 συλλόγων και  περισσότερους από 1500 αθλητές.


Καλή Επιτυχία στην Ομάδα μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον προπονητή και την Ομάδα στον Διοικητή της Σχολής ΛΦ Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Λιάκο Κυριάκο για την βοήθεια και στήριξη του. 


Θα πρέπει να σημειωθεί πως πολλοί από τους αθλητές που ανήκουν στην Ομάδα δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν , λόγω Υπηρεσιακών αναγκών.

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ

1)ΑΡΧΣΤΗΣ Λ.Σ ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΣ Σ.
2)ΕΠΙΚΣΤΗΣ Λ.Σ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Ε.
3) Λ/Φ ΣΤΑΜΑΤΌΠΟΥΛΟΣ Α.
4)ΔΟΚ ΛΦ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ι
5) ΔΟΚ ΛΦ ΜΠΑΔΕΚΑΣ Χ
6)ΔΟΚ ΛΦ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ Ι
7)ΔΟΚ ΛΦ ΧΟΥΡΜΟΥΣΙΑΔΗΣ Χ


Προπονητής

Σημαιοφόρος ΛΣ Βαγιακάκος ΚωνσταντίνοςΣύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.