Επίσκεψη της WISTA Hellas στο υπουργείο Ναυτιλίας (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.5.22

Επίσκεψη της WISTA Hellas στο υπουργείο Ναυτιλίας (ΦΩΤΟ)


 Συναντήσεις με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και τους δύο γ.γ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποίησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της WISTA HELLAS.

Συγκεκριμένα τα μέλη του ΔΣ της WISTA HELLAS επισκέφθηκαν το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Λιμενικό Σώμα, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς και στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γιώργο Αλεξανδράκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη ΔΣ συναντήθηκαν επίσης τόσο τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη.

Το ΔΣ παρουσίασε τις δράσεις του Σωματείου, ενώ συζητήθηκαν τρόποι ενδυνάμωσης της συνεργασίας της WISTA Hellas με το Υπουργείο και το Λιμενικό Σώμα.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.