Υπόθεση παρακολουθήσεων – Βουλή: Πράσινο φως στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική με 142 «ναι» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.8.22

Υπόθεση παρακολουθήσεων – Βουλή: Πράσινο φως στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική με 142 «ναι»


 Την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων αποφάσισε η Βουλή (Δευτέρα 29/8).

Ειδικότερα, ψήφισαν 299 βουλευτές, υπέρ της πρότασης τάχθηκαν 142 βουλευτές ενώ 157 βουλευτές δήλωσαν «παρών». Ο βουλευτής ο οποίος έλειπε από την ονομαστική ψηφοφορία ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας ανακοίνωσε ότι η διάρκεια που θα έχει η εξεταστική επιτροπή θα είναι 30 ημέρες,  και η επιτροπή θα αποτελείται από 29 μέλη, εκ των οποίων τα 15 θα προέρχονται από την ΝΔ, 8 του ΣΥΡΙΖΑ και 1 από τα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης συν 1 ανεξάρτητος βουλευτής. Αν οι ανεξάρτητοι βουλευτές δεν μπορέσουν να συνεννοηθούν ποιος θα είναι μέσα στην επιτροπή, τότε θα γίνει κλήρωση για να αναδειχθεί και ο βουλευτής που θα προέρχεται από τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.