Σύγκρουση ιστιοφόρου με θαλαμηγό στην Υδρούσα - Μία τραυματίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.8.22

Σύγκρουση ιστιοφόρου με θαλαμηγό στην Υδρούσα - Μία τραυματίας


 Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για πρόσκρουση σκαφών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νησίδας «ΚΑΤΡΑΜΟΝΗΣΙ»και Ναυτικού Ομίλου Βούλας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 39χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα το Τ/Ρ – Α/Ψ «HORIZON» Ν.Π. 8059 με τέσσερις (04) επιβαίνοντες,, υπέστη μηχανική βλάβη και αδυναμία χειρισμών, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του στο αγκυροβολημένο Ι/Δ-Α/Ψ σκάφος «PARIS» σημαίας Πολωνίας, με δύο (02) επιβαίνοντες και τον τραυματισμό της 39χρονης επιβάτιδος του «PARIS» και τον ακρωτηριασμό δύο (02) δαχτύλων της.

Η 39χρονη διακομίστηκε από τον σύζυγό της στο Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση .

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ συνελήφθη ο 56χρονος κυβερνήτης του «HORIZON».

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.