Διαμαρτυρία των Δήμων Σίφνου και Σερίφου για τις αυξήσεις για τρίτη φορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.8.22

Διαμαρτυρία των Δήμων Σίφνου και Σερίφου για τις αυξήσεις για τρίτη φορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια


 Η τρίτη κατά σειρά αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων «ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα πολύμηνου σχεδιασμού των τοπικών φορέων να επενδύσουν στην έγκαιρη προβολή των δύο νησιών, ούτως ώστε να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες» τονίζουν με ανακοίνωση τους ο Δήμος Σίφνου και Σερίφου και οι επαγγελματίες του Δήμου Σερίφου και Σίφνου.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η μοναδική επιστολή που στέλνουν τα δύο νησιά Σίφνος και Σέριφος, θίγοντας το θέμα, αλλά προ καιρού, είχαν πράξει το ίδιο ξανά ο Δήμος Σερίφου με επιστολή του υπ. Αριθμ. 2491/3-08-2022, κι ο Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων Επισιτισμού Σίφνου, με την υπ. Αριθμ. 4/6-08-2022 επιστολή.

Δείτε την επιστολή:

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.