Διακοπές με σκάφος στο Ιόνιο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.8.22

Διακοπές με σκάφος στο Ιόνιο


 Οι διακοπές με σκάφος σας φέρνουν πιο κοντά με την παρέα και την οικογένεια σας δίνοντας σας το προνόμιο του να ταξιδέψετε σε όποιο μέρος θέλετε εξερευνώντας καινούριες παραλίες, νησιά και όμορφα γραφικά λιμάνια.

Αναμφίβολα η χώρα μας διαθέτει μία από τις πιο πολύπλοκες ακτογραμμές της Μεσογείου και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου.

 

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του Ιονίου;

Το Ιόνιο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για να ανακαλύψετε με σκάφος καθώς η πανέμορφη ακτογραμμή του συνδυάζεται αρμονικά με ήπιες καιρικές συνθήκες και πληθώρα λιμανιών και μαρινών για να ζήσετε αυθεντικές διακοπές εξερευνώντας τις περιοχές περπατώντας.

 

Και ποια νησιά να ανακαλύψετε;

Ένα από τα κορυφαία νησιά για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στα ύδατα που έγιναν γνωστά από την εποχή του Ομήρου είναι η όμορφη Ζάκυνθος, το λουλούδι της Ανατολής όπως λέγανε οι Ενετοί, από την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι πραγματοποιώντας ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο και να ανακαλύψετε τις εντυπωσιακές της παραλίες άλλες γνωστές και άλλες έτοιμες να τις ανακαλύψετε.

 

Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της Ζακύνθου;

Η Ζάκυνθος διαθέτει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας και η ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο θα σας δώσει την ευκαιρία να τις ανακαλύψετε από την προνομιακή θέση του καταστρώματος του σκάφους της επιλογής σας.

 

Παραλία Ναυάγιο

Η παραλία Ναυάγιο είναι αναμφίβολα η πρώτη παραλία που πρέπει να επισκεφτείτε με το σκάφος, μία εντυπωσιακή παραλία με πανέμορφα νερά και απόκρημνα βράχια που αγκαλιάζουν το κουφάρι του πλοίου που κοσμεί μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς οδηγούς παγκοσμίως. Είναι ίσως η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία του κόσμου.

 

Παραλία Λαγανάς

Η παραλία του Λαγανά είναι γνωστή ευρέως ώς έναν από τους καλύτερους προορισμούς για διασκέδαση στο νησί. Η παραλία ωστόσο είναι εξίσου διάσημη για την απέραντη αμμουδιά της, άνω των 9 χιλιομέτρων, τα γαλαζοπράσινα νερά της και τις χελώνες καρέτα καρέτα που την προτιμούν κάθε χρόνο για να εναποθέσουν τα αυγά τους στην ακτή, πράγμα που την καθιστά προστατευόμενη περιοχή. Αν την προτιμούν οι θαλάσσιοι φίλοι μας, κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

 

Εξερευνήστε τις Γαλάζιες Σπηλιές

Η ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το γνωστό φυσικό αξιοθέατο των Γαλάζιων Σπηλιών, ένα πανέμορφο θαλάσσιο αξιοθέατο που πρόκειται για γεωλογικούς σχηματισμούς που σχηματίζουν όμορφες σπηλιές και αψίδες σμιλεμένες από τα στοιχεία της φύσης. Τα γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό που μόνο με την ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο μπορείτε να αντικρίσετε.

 

Εξερευνήστε ακόμη περισσότερα νησιά στο Ιόνιο

Η Γεωγραφική θέση της Ζακύνθου θα σας ευνοήσει στην εξερεύνηση και τον υπόλοιπων νησιών και θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις διακοπές σας με περισσότερους προορισμούς πάντα από την άνεση του σκάφους της επιλογής σας.

 

Ανακαλύψτε την Μαγευτική Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά μοιάζει από ψηλά με ένα καταπράσινο εξωτικό νησί και σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και εκεί γυρίστηκε η ταινία Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι. Στην Κεφαλονιά θα χορτάσετε όμορφες παραλίες με άγρια ομορφιά καθώς το νησί διαθέτει χαρακτηριστικές παραλίες όπως την παραλία του Μύρτου, μία πανέμορφη παραλία με εντυπωσιακά τυρκουάζ νερά. Η παραλίες Αντίσαμος και η Πλατιά Άμμος είναι μερικές ακόμα όμορφες παραλίες για τις οποίες αξίζει τον κόπο να επισκεφτείτε την Κεφαλονιά.

 

Πλεύστε στην Ομηρική Ιθάκη

Η ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο μπορεί να συνδυαστεί με ένα ταξίδι στην όμορφη Ιθάκη, ένα πανέμορφο νησί ανατολικά της Κεφαλονιάς με ήπιες καιρικές συνθήκες που ενδείκνυται για διακοπές με σκάφος. Αν και το νησί είναι μικρό, είναι καταπράσινο με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, όμορφους παραδοσιακούς οικισμούς που ενδείκνυται για ήρεμες και ρομαντικές διακοπές. Το κοινό χαρακτηριστικό των παραλιών της Ιθάκης είναι τα γαλαζοπράσινα διαυγή νερά και το πλούσιο πράσινο.

 

Ανακαλύψτε την όμορφη Λευκάδα

Στα βόρεια της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης βρίσκεται άλλο ένα πανέμορφο νησί η ονομασία του οποίου προέρχεται από τα ολόλευκα βράχια και βότσαλα που καλύπτουν τις παραλίες της. Ο λόγος για την παραδεισένια Λευκάδα, ένα νησί με αρκετές αξιόλογες μαρίνες για να δέσετε το σκάφος σας πραγματοποιώντας ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο. Η Λευκάδα διαθέτει ακτές με άγρια ομορφιά στα δυτικά παράλια της και αρκετούς μοναδικούς προορισμούς στα ανατολικά όπως τα Πριγκηπονήσια.

Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της Λευκάδας;

Μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Λευκάδας είναι στα δυτικά η παραλία Μύλος με χαρακτηριστικά λευκά βότσαλα, η παραλία Εγκρεμνοί που διαθέτει ψιλά βότσαλα και εκπληκτικά μπλε νερά, η παραλία Γιαλός που περιβάλλεται από πανέμορφα απόκρημνα βράχια πάνω στα οποία τα δέντρα έχουν σμιλευτεί από τα στοιχεία της φύσης θυμίζοντας μπονζάι. Ανατολικά μπορείτε να πλεύσετε σε ήρεμες παραλίες στο Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Κάστο.

 

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές με σκάφος;

Η πλατφόρμα της Nautal διαθέτει μία πληθώρα επιλογών σκαφών για να πραγματοποιήσετε ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο με μεγάλη γκάμα σε μηχανοκίνητα, φουσκωτά και ιστιοπλοϊκά σκάφη και την καλύτερη ομάδα για να είστε σίγουροι ότι οι διακοπές σας θα γίνουν με ασφάλεια και ευκολία.