Βίντεο: «Έκρυψαν τον ουρανό» 22 ελικόπτερα «Kiowa Warriors» και «Apache» της Αεροπορίας Στρατού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.9.22

Βίντεο: «Έκρυψαν τον ουρανό» 22 ελικόπτερα «Kiowa Warriors» και «Apache» της Αεροπορίας Στρατού


 Ισχυρό μήνυμα αποτροπής στέλνει η Αεροπορία Στρατού με την ταυτόχρονη απογείωση 8 ελικοπτέρων αναγνώρισης OH-58D Kiowa Warrior και 14 επιθετικών ελικοπτέρων AH-64 Apache στο Στεφανοβίκειο.


Ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρέθηκε χθες στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «Κιλκίς Λαχανά», στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης.


O αρχηγός ΓΕΣ περιηγήθηκε σε χώρους και εγκαταστάσεις, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού, το ευχαρίστησε για το έργο που επιτελεί και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.


Στην Αεροπορία Στρατού συντελείται μια μεγάλη προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης όλων των υπαρχόντων μέσων της Αεροπορίας Στρατού, που σε πρώτη φάση περιλαμβάνει προγράμματα υποστήριξης των ελικοπτέρων NH90, CH-47D, OH-58D και AH-64A.


Οι εικόνες από την ταυτόχρονη απογείωση των 22 ελικοπτέρων της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, Apache και Kiowa, είναι εντυπωσιακές.

Πηγή