4η ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ : Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Κύμης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.9.22

4η ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ : Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Κύμης

 


Την Δευτέρα 29 Αυγούστου και για 3 ημέρες  πραγματοποιήθηκε από την Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Νίκη Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ  η προγραμματισμένη Γενική Τακτική Επιθεώρηση της Λιμενικής Αρχής Κύμης.

Κατά τις ημέρες της επιθεώρησης η  Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ πραγματοποίησε επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας  και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ καθώς και στον Αντιδήμαρχο Κύμης  και Αλιβερίου  Κ. Θεοδώρου Αλέξανδρο.

Μετά το τέλος της επιθεώρησης  η  Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή τοποθέτηση στην νέα του Υπηρεσία στον απερχόμενο  Λιμενάρχη Κύμης Υποπλοίαρχο Λ.Σ ΑΥΓΕΡΟ Απόστολο καθώς και στον νεοτοποθετιθέντα  Λιμενάρχη Κύμης Υποπλοίαρχο ΛΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ  Χαράλαμπο.
No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.