Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός και πατέρας παιδιού ο 44χρονος που πέθανε στο πλοίο Champion Jet 1 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.9.22

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός και πατέρας παιδιού ο 44χρονος που πέθανε στο πλοίο Champion Jet 1


 Αστυνομικός που υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη και πατέρας ενός παιδιού ήταν, σύμφωνα με το thestival.gr, ο 44χρονος που έχασε τη ζωή του στο πλοίο Champion Jet  1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μαντούδι.


Ο άτυχος 44χρονος υπηρετούσε στη γραμματεία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με τους συναδέλφους του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.


«Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς αστυνομικούς της πόλης» είπαν χαρακτηριστικά για τον 44χρονο.


Ο 44χρονος έχασε τις αισθήσεις του το πρωί της Δευτέρας με τους υπευθύνους του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι, να ενημερώνουν το λιμεναρχείο Σκοπέλου ότι υπήρχε ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψής του.


Μετά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός του 44χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα δώσει απαντήσεις για την αιτία θανάτου του αστυνομικού.

Πηγή