Η Airbus France θα συντηρεί τα ελικόπτερα του ΛΣ την επόμενη 5ετία!!! - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.9.22

Η Airbus France θα συντηρεί τα ελικόπτερα του ΛΣ την επόμενη 5ετία!!!


 Σύμφωνα με πληροφορίες των Λιμενικών νέων έπεσαν χτες οι υπογραφές στην από 22/8/2022 σύμβαση-πλαίσιο ανάμεσα στην NSPA και την Airbus France, με την οποία ο Ευρωπαϊκός αεροπορικός κολοσσός αναλαμβάνει πλέον με κάθε επισημότητα τη συντήρηση των ελικοπτέρων του Λιμενικού για τα επόμενα 3+2 χρόνια.


Πρόκειται για πολύ σπουδαία εξέλιξη, της οποίας την τελεσφόρα έκβαση ανέμεναν με αγωνία τόσο οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες όσο και η πολιτική και φυσική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ και του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ.


Όσον αφορά στο συνολικό τίμημα της σύμβασης-πλαίσιο (μέχρι €20 εκατομμύρια), υπενθυμίζουμε ότι αυτό συμπεριλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και των αεροπλάνων του Λιμενικού, ενώ για την επιλογή του υποψηφίου αναδόχου των τελευταίων, πληροφορούμαστε ότι, με μέριμνα της NSPA, είναι σε εξέλιξη η σχετική διαγωνιστική διαδικασία, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.


Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.


Ευχόμαστε με ανάλογη επιτυχία να στεφθούν και οι προσπάθειες για την ανάδειξη εξίσου κατάλληλου ανάδοχου συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης των αεροπλάνων του Λιμενικού, για την έκβαση της οποίας θα σας τηρήσουμε ενήμερους.

Πηγή