Μηχανική βλάβη ΙΦ σκάφους στη Λευκάδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.9.22

Μηχανική βλάβη ΙΦ σκάφους στη Λευκάδα


 Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για μηχανική βλάβη στο σύστημα πηδαλιουχίας του Ι/Φ σκάφους «INDIA» σημαίας Ολλανδίας, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά νοτιοδυτικά ν. Λευκάδας, με δυο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.


Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Σ.Λ. 44, το οποίο εντόπισε το Ι/Φ σκάφος με τους δυο επιβαίνοντες, να είναι καλά στην υγεία τους. Εν συνεχεία, το Ε/Π-Α/Κ σκάφος ρυμούλκησε το εν λόγω Ι/Φ με ασφάλεια στον λιμένα ν. Λευκάδας. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «INDIA» μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.