Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Φ/Γ πλοίο στη Χίο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.9.22

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Φ/Γ πλοίο στη Χίο


 Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου, για ύπαρξη έντονου καπνού στην καπνοδόχο του Φ/Γ πλοίου ''ΜΟΝΑ'' σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 1,75 ν.μ. δυτικά ν. Χίου, με έντεκα (11) μέλη πληρώματος.


Στο σημείο μετέβησαν δυο περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Γ - Ο/Γ ''ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ'' Ν.Π. 12085, το οποίο εντόπισε το ''ΜΟΝΑ'' χωρίς την ύπαρξη καπνού, ενώ κατά δήλωση του Πλοιάρχου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε χώρο του μηχανοστασίου, η οποία είχε ήδη κατασβεστεί και ως εκ τούτου δεν επιθυμούσε συνδρομή, ενώ το πλήρωμα ήταν καλά στην υγεία του.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Φ/Γ πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.