Αλιευτικός έλεγχος στο Κερατσίνι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.9.22

Αλιευτικός έλεγχος στο Κερατσίνι


 Κατόπιν αλιευτικών ελέγχων από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κερατσινίου, πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, φορτηγό δημοσίας χρήσης, να μεταφέρει είκοσι ένα κιλά και διακόσια γραμμάρια (21,200) του είδους μαγιάτικο και ένα κιλό και επτακόσια γραμμάρια (1,700) του είδους χριστόψαρο, χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές της ιχνηλασιμότητας, ενώ τα ανωτέρω δεν αναγράφονταν στο δελτίο αποστολής αλλά ούτε και σε κάποια σήμανση επί των ιχθυοκιβωτίων.


Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα εν λόγω αλιεύματα κατασχέθηκαν και επρόκειτο να αποδοθούν σε ευαγή ιδρύματα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.