Επίσκεψη της ΕΠΛΣ Χανίων στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.9.22

Επίσκεψη της ΕΠΛΣ Χανίων στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή


 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης κ. Βασίλειος Κατσικανδαράκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο Παπαδογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλειο Κωνσταντινίδη και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Μπλαζουδάκη.


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τα Μέλη της Ένωσης για τα θέματα που αφορούν στον κλάδο τους και συζητήθηκαν θέματα προσωπικού και υπηρεσίας τους στο Νομό.


Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τα Μέλη της Ένωσης για την επίσκεψή τους και επιβεβαίωσε την στήριξή του στον κλάδο στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.