Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.9.22

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα


 Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 32, 21 και 28 ετών, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Ε.Ι.Χ. όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγός του οχήματος μετέφερε ως συνοδηγό την 21χρονη και ως επιβάτη τον 28χρονο, καθώς και τα δύο (02) ανήλικα τέκνα τους, ενώ κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό τους ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.


Επίσης, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, τέσσερις (04) αλλοδαποί, ηλικίας 36, 53, 23 και 25 ετών, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Ε.Ι.Χ. όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος οδηγός του οχήματος μετέφερε τις ως άνω αλλοδαπές, ενώ κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό τους ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.


Τέλος, στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 24,29 και 43, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί, συνελήφθησαν για συνεργεία.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω Ε.Ι.Χ. οχήματα, τα εν λόγω ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.