Θάνατοι λουόμενων σε Ζάκυνθο, Σαλαμίνα και Καλαμάτα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.9.22

Θάνατοι λουόμενων σε Ζάκυνθο, Σαλαμίνα και Καλαμάτα


 Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν χθες σε παραλίες της Ζακύνθου, της Σαλαμίνας και της Καλαμάτας.


Συγκεκριμένα χθες το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΜΠΟΥΛΑ” Τραγάκι ν. Ζακύνθου, 76χρονος ημεδαπός, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με το Λιμεναρχείο Ζακύνθου να διενεργεί προανάκριση.


Το μεσημέρι ένας 94χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή “ΡΕΣΤΗ” ν. Σαλαμίνας και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.


Το απόγευμα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Επισκοπής Χράνων Μεσσηνίας, 86χρονος ημεδαπός. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.