Λάρισα: Βίντεο – ντοκουμέντο από άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικών από νεαρούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.9.22

Λάρισα: Βίντεο – ντοκουμέντο από άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικών από νεαρούς


 Βίντεο – ντοκουμέντο από πρόσφατο ξυλοδαρμό Αστυνομικών στη Λάρισα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μια παρατήρηση σε έναν ποδηλάτη που έκαναν αστυνομικοί προκάλεσε τον άγριο ξυλοδαρμό τους από 20 νεαρούς.

Ο ποδηλάτης εμπόδιζε την πορεία του περιπολικού, με τους Αστυνομικούς να του κάνουν παρατήρηση, εκείνον όμως να αρνείται να κάνει στην άκρη. Όσο η ένταση ανέβαινε, στο σημείο εμφανίστηκαν 20 νεαροί, οι οποίοι ξεκίνησαν επίθεση τους αστυνομικούς. Οι Αστυνομικοί φαίνονται να πέφτουν στο έδαφος ενώ η ομάδα συνεχίζει να τους κλωτσά.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το πρόσφατο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το onlarissa.gr. Οι Αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Ο 35χρονος ποδηλάτης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 37 μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή, ενώ εκκρεμεί η δίκη δύο γυναικών που φέρεται να συμμετείχαν στην επίθεση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.