Αλλάζει προς το καλύτερο ο τρόπος διεκδίκησης των προβλημάτων των στελεχών του Λ.Σ. με την συμμαχία ΕΑΑΛΣ-ΠΕΑΛΣ-ΠΟΛ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.9.22

Αλλάζει προς το καλύτερο ο τρόπος διεκδίκησης των προβλημάτων των στελεχών του Λ.Σ. με την συμμαχία ΕΑΑΛΣ-ΠΕΑΛΣ-ΠΟΛΈνα μεγάλο μπραβο στις 3 μεγαλύτερες Ενώσεις που συμμαχούν για να αλλάξουν τα δεδομένα στο κίνημα διεκδίκησης υπέρ των συναδέλφων μας . 

Παραθέτουμε ανακοίνωση 

Στις 15/9/2022 κλιμάκιο του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ., ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) Μανώλης Αναγνωστάκης και η Π.Ε.Α.Λ.Σ με την Π.Ο.Λ., μετά από αίτημα μας, είχαμε συνάντηση στην Αθήνα στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.


Στον κ. Υφυπουργό εκθέσαμε αναλυτικά και με επιχειρήματα το μεγάλο λάθος της Κυβέρνησης, την καταφανέστατη αδικία και τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει για τα Μετοχικά Ταμεία, τους εν ενεργεία ενστόλους και τους απόστρατους, να αποδεχθεί την εισήγηση των καθ’ ύλην αρμόδιων Υπουργών της, για μείωση στο ήμισυ των εσόδων των Ταμείων από τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων.


Στο τέλος της συνάντησής μας και αναγνωρίζοντας τις εκφρασθείσες ανησυχίες μας, ο κ. Τριαντόπουλος δεσμεύθηκε να μιλήσει διεξοδικά με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς και να μας ενημερώσει σχετικά για τις περαιτέρω ενέργειες της Κυβέρνησης.


Από πλευράς μας επισημάναμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αποτροπή ακόμη μιας άδικης περικοπής στα έσοδα των Ταμείων μας, που θα τα οδηγήσει σε μαρασμό και σε φτωχοποίηση των μετόχων και μερισματούχων τους.

Πηγή