Θεσσαλονίκη: Μηχανική βλάβη σε τουριστικό σκάφος στη Ν.Μηχανιώνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.9.22

Θεσσαλονίκη: Μηχανική βλάβη σε τουριστικό σκάφος στη Ν.Μηχανιώνα

 


Tουριστικό σκάφος με τρεις επιβάτες που κινείτο στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ νοτιοδυτικά του λιμένα Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε μηχανική βλάβη στο σύστημα διεύθυνσης της δεξιάς κύριας μηχανής.


Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Α/Κ σκάφος «Αγία Παρασκευή» Λ.Ν.Μ. 1145 και, αφού εντόπισε το ανωτέρω σκάφος, το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμάνι.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου «Κλεοπάτρα», μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το σκάφος νηογνώμονα.


Πηγή: ertnews.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.