Επίσκεψη της Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.9.22

Επίσκεψη της Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


 To Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέφτηκε σήμερα η Εκτελεστική Διευθύντρια της EUROPOL, Catherine De Bolle.

Την Εκτελεστική Διευθύντρια υποδέχτηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Αλεξανδράκης Γεώργιος.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον κ. Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Υποστήριξης της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕΦΚ κα Αγγελική Ματσούκα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κοντιζάς Τρύφων, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Ευαγγελίδης Σπυρίδων, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος, ανώτεροι Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αξιωματούχοι της EUROPOL καθώς και στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕΦΚ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με θέματα «Οργανωμένο Έγκλημα: Η καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης», «Οργανωμένο Έγκλημα – Λαθρεμπόριο – Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών» και «Προκλήσεις που προκύπτουν από εγκληματικές δραστηριότητες, οι οποίες σχετίζονται με τη διακίνηση αγαθών στο λιμάνι Πειραιά».

Ακολούθως, η διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων προχώρησε σε παρουσίαση σχετικά με τις κατασχέσεις του Γ’ Τελωνείου Πειραιά σε ναρκωτικά, καπνικά και παραποιημένα προϊόντα.

Η συνάντηση συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 090 «ΡΩ», ενώ ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Γ’ Τελωνείου Πειραιά με την πραγματοποίηση επίδειξης ελέγχων με X-ray και σκύλο ανιχνευτή.

Σχετικές εικόνες

COVEREUROPOL 1EUROPOL 2EUROPOL 3EUROPOL 4EUROPOL 5EUROPOL 6

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.