Χριστουγεννιάτικα γεύματα αγάπης από τον Ιωάννη Παππά στα πληρώματα του Λιμενικού Σώματος στο Ανατολικό Αιγαίο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.12.23

Χριστουγεννιάτικα γεύματα αγάπης από τον Ιωάννη Παππά στα πληρώματα του Λιμενικού Σώματος στο Ανατολικό Αιγαίο


 Γεύματα αγάπης δόθηκαν στα πληρώματα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννη Παππά.

Στιγμιότυπο_2023-12-27_6.09.53_πμ.png

Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τη Ρόδο, μέχρι τη Λέσβο, την Χίο, την Σάμο,την Σύμη, την Κω, την Λέρο και το Αγαθονήσι. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε όλα τα σκάφη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ τόσο την παραμονή των Χριστουγένων όσο και ανήμερα της μεγάλης γιορτής σε όλους εκείνους που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους και επιχειρούν στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.

 Στιγμιότυπο_2023-12-27_6.10.29_πμ.png

Όπως ανέφερε και ο ίδιος «πρόκειται για μία έμπρακτη στήριξη για την προσφορά των ανθρώπων αυτών που εργάζονται νυχθημερόν για να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς». Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε τα πληρώματα που βρίσκονται στη Ρόδο και αντάλλαξαν ευχές.

Στιγμιότυπο_2023-12-27_6.11.08_πμ.png

Στιγμιότυπο_2023-12-27_6.29.27_πμ.png