Λιμεναρχείο Κορίνθου: Σύλληψη στο πλαίσιο αυτοφώρου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και στέρησης νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.2.24

Λιμεναρχείο Κορίνθου: Σύλληψη στο πλαίσιο αυτοφώρου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και στέρησης νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής


 Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από το Γραφείο Ασφάλειας Λιμεναρχείου Κορίνθου, την 19/02/2024 κατελήφθη στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Κορίνθου αλλοδαπός ετών 35, υπήκοος Γεωργίας, να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς επίσης και να στερείται των απαιτούμενων νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στην χώρα μας.


Ανωτέρω αλλοδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση των διατάξεων του Ν.3459/2006 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν.4139/2013 «Νόμος περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις» και του Ν.4251/2014 «Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις».


Κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κορίνθου αφέθηκε ελεύθερος μετά την λήψη απολογίας κατηγορουμένου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Δ/νσης Κορινθίας για την διοικητική του απέλαση.