Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εγκαινίασε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην έδρα του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.2.24

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εγκαινίασε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην έδρα του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών


 Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης εγκαινίασε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην έδρα του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στη Νέα Πέραμο Αττικής.


Η ανακατασκευή των εν λόγω εγκαταστάσεων και η μετατροπή τους σε σύγχρονους κοιτώνες εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο για τη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών και τη μέριμνα για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).


Κατά τη διάρκεια της τελετής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Ταξίαρχος επί τιμή κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cambridge Finance Ltd), ο οποίος συνέδραμε στην ανακαίνιση του συνόλου των εγκαινιαζομένων κτιριακών εγκαταστάσεων, εις μνήμην του Ιερολοχίτη  πατρός του, Αντιστράτηγου Όθωνα Κυριακόπουλου.


Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατασκευή των υπόψη εγκαταστάσεων, οι οποίες αποτελούν συνέχεια της ενίσχυσης του συνολικού πλέγματος της διοικητικής μέριμνας από πλευράς υποδομών των Μονάδων των ΕΔ και αναβαθμίζουν κατακόρυφα την ποιότητα διαβίωσης του προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΕΔ – ΔΕΕ). Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παναγιώτη Κυριακόπουλο για τη γενναιόδωρη συνδρομή του, καθώς και προς όλους όσους συνεισέφεραν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην αποπεράτωση του εν λόγω έργου.


Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν επίσης ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Προκόπιος Μαυραγάνης, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Αλεξάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, καθώς και ανώτεροι αξιωματικοί των ΕΔ – ΔΕΕ.

Πηγή