Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.2.24

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο


 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε το απόγευμα ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης.


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αφού πρωτίστως ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή, σημείωσε ότι «Ένοπλες Δυνάμεις και Εκκλησία είναι και πρέπει να είναι κοντά».



Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υπογράμμισε ότι ο Στρατός είναι η παρηγοριά μας και η ελπίδα μας.


Ο στρατηγός Δημήτριος Χούπης ανέλαβε -κατόπιν αποφάσεως του ΚΥΣΕΑ- τα καθήκοντα του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας την 12η Ιανουαρίου 2024.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.