Μεγάλη επιτυχία είχε το event των Λιμενικών του Βόλου για την "Φλόγα". - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.2.24

Μεγάλη επιτυχία είχε το event των Λιμενικών του Βόλου για την "Φλόγα".


 Μια πρωτόγνωρη δράση για τα δεδομένα του Λιμενικού Σώματος είχε η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Λιμάνι του Βόλου.

Συγκεκριμένα η πρωτοβάθμια Ένωση της Π.Ο.Λ. ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια πολυδράση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου ενισχύοντας το έργο του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ .

Στο πλευρό της το γυμνάσιο Great που στήριξε την προσπάθεια και συνέδραμε στη διοργάνωση σε κάθε επίπεδο.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή διοργανώθηκε αιμοδοσία με δεκάδες αιμοδότες να προσέρχονται στο λιμάνι του της πόλης και να προσφέρουν αίμα ως δώρο ζωής για τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής .

Το Σάββατο στην παραλία Βολιώτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών συμμετέχοντας στις αθλητικές δραστηριότητες με περπάτημα,τρέξιμο και ποδήλατο.

Ταυτόχρονα το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πάτρας) ενημέρωσε τους εθελοντές για τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών .

Την Κυριακή στο γυμναστήριο Great ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο τριήμερο.

Σημαντική η προσφορά της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων αλλά και του Συλλόγου Δρομέων Βόλου.

Συγκεντρώθηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό που διατέθηκε στη ΦΛΟΓΑ η οποία και ευχαρίστησε την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος της Φλόγας Ν.Μαγνησίας κ. Τριανταφύλλου Ντίνα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνη Κώστα για την διαχρονική στήριξη στο έργο του συλλόγου.

Από την πλευρά του η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί τους συναδέλφους που δίνουν πάντα το παρών σε κάθε κάλεσμα του σωματείου τους .