Θα γίνει μεθόρμιση του Ελλάς Λίμπερτυ δίπλα στο θωρηκτό Αβέρωφ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.2.24

Θα γίνει μεθόρμιση του Ελλάς Λίμπερτυ δίπλα στο θωρηκτό Αβέρωφ


 Ο Όμιλος Φίλων Λίμπερτυ ανακοινώνει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024, στις 15:00.


Η συνέλευση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του πλωτού μουσείου ΕΛΛΑΣ ΛΙΜΠΕΡΤΥ, στην Ακτή Ηετίωνα (ΠΥΛΗ Ε2), στον Πειραιά.


Κατόπιν παραίτησης/συνταξιοδότησης  του Προέδρου καπετάν Ε. Κούζιλου, η νέα Πρόεδρος κ. Άννα Πολέμη και ο Γενικός Διευθυντής κ. Δ. Σαρικαβάζης, καλούν όλα τα Μέλη να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, όπου αναμένεται να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Μουσείου -ιδίως μέσω του διαδικτύου- που έχει ως στόχο την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος της ναυτιλιακής κοινότητας και όχι μόνο.


Πιο συγκεκριμένα συγκεκριμένα θα γίνει αναφορά σε:


·   Σύγχρονους τρόπους «εξωστρέφειας» του Λίμπερτυ (επικοινωνιακές μέθοδοι, χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πωλητήρια αναμνηστικών, εκδόσεις, εκθέσεις, έντυπο υλικό, κ.α.)


·   Διαφήμιση μελών και δωρητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn)


·   Έκδοση Newsletter και Δελτίων Τύπου σε ναυτιλιακούς δημοσιογράφους και οργανισμούς


·   Υπογραφή Σύμβασης με το Υπουργείο Ναυτιλίας


·   Μεθόρμιση του Hellas Liberty δίπλα στο θωρηκτό Αβέρωφ για την υλοποίηση του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης με την επωνυμία «Οδυσσέας- Οι Έλληνες και η θάλασσα»  και ο μόνιμος ελλιμενισμός του στο  πάρκο Ναυτικής Παράδοσης, σε χώρο υπό τον έλεγχο και διαχείριση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού .


Επιπλέον, προβλέπεται το άνοιγμα του Μουσείου για:


·   Αίθουσα εκπαίδευσης ναυτικών και δοκίμων που θα απευθύνεται σε ναυτιλιακές εταιρείες Μέλη μας, καθώς και εταιρείες εκπαίδευσης, έναντι μικρού κόστους


·   Συνεργασία με τη HELMEPA


·   Διατήρηση αρχείου στατιστικών επισκεψιμότητας, με στοιχεία που αφορούν το φύλο, τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα του κοινού


·   Συνεργασία με αντίστοιχους οργανισμούς (πλωτά μουσεία) του εξωτερικού

Πηγή