Τραυματισμοί ναυτικών εντός πλοίων στην Νεάπολη Βοιών και στην Ηγουμενίτσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.5.24

Τραυματισμοί ναυτικών εντός πλοίων στην Νεάπολη Βοιών και στην Ηγουμενίτσα


 Τις πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών για τον τραυματισμό μέλους πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ» Ν.Π. 11732.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια φόρτωσης οχημάτων του εγκεκριμένου δρομολογίου, ο ναυτικός τραυματίστηκε στο δεξί άνω άκρο, μετά από πτώση του λόγω ολισθηρότητας. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης.


Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών.


*****


Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.


Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθες και ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Μπρίντιζι Ιταλίας στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, ο 25χρονος έπεσε στις σκάλες του κλιμακοστασίου που οδηγούν στις καμπίνες του πληρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί άνω άκρο. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο 25χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.