Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.5.24

Εντοπισμός αλλοδαπών στη Σάμο


 Τις πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και περισυνέλλεξε δύο (02) αλλοδαπούς, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.


Οι αλλοδαποί αφού μετεπιβιβάστηκαν σε έτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι Μαλαγαρίου, όπου παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για να μεταφερθούν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.


Επίσης, τις πρωινές ώρες χθες, αλιευτικό σκάφος εντόπισε και περισυνέλλεξε έναν (01) αλλοδαπό, πλησίον της βραχώδους ακτής του Ακρωτηρίου Πράσσου βορειοανατολικά της Σάμου.


Ο αλλοδαπός αφού μετεπιβιβάστηκε σε ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι Μαλαγαρίου, όπου παραδόθηκε σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για να μεταφερθεί σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή. Επιπρόσθετα, από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν στη χερσαία περιοχή “ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ” ακόμα οκτώ (08) αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.