Τα νέα… καλούδια της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.5.24

Τα νέα… καλούδια της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους


 Ολοκαίνουργια και ιδιαίτερα δυναμικά καλούδια παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης.

Στους δρόμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης επιχειρούν ήδη και οι 44 ολοκαίνουργιες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού.


Οι εν λόγω μοτοσικλέτες, αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μέσω συγχρηματοδότησης Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτές, 34 κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.


Οι καινούριες μοτοσικλέτες που παρέλαβαν οι δυνάμεις της αστυνομίας είναι οι Suzuki V-Strom 650. H συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ανήκει στην κατηγορία sport adventure και έχει αγαπηθεί από το κοινό για τον πολυτάλαντο χαρακτήρα της και την ευκολία με την οποία φέρει εις πέρας όσα της ζητήσει ο αναβάτης. Τα χαρακτηριστικά της είναι ιδανικά για το δύσκολο έργο των ανθρώπων της αστυνομίας αφού έχουν ένα ευέλικτο και ασφαλές όχημα στα χέρια τους το οποίο μπορεί να κινηθεί στην άσφαλτο και στο χώμα.


Η Suzuki V-Strom 650 είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο V2 κινητήρα 645 κ.εκ. απόδοσης 70 ίππων ο οποίος συνεργάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και υψηλής τεχνολογίας τροφοδοσία. Το πλαίσιο είναι ανθεκτικό αλουμινένιο περιμετρικό και οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι χυτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν ABS.


Ευέλικτη, σβέλτη, άνετη, αξιόπιστη και ασφαλή είναι η μοτοσικλέτα που παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Πηγή