Βλάβη στο πλοίο Power Jet με 1.000 επιβάτες - Η SeaJets επιστρέφει την αξία του εισιτηρίου και προσφέρει ακόμη ένα δωρεάν - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.5.24

Βλάβη στο πλοίο Power Jet με 1.000 επιβάτες - Η SeaJets επιστρέφει την αξία του εισιτηρίου και προσφέρει ακόμη ένα δωρεάν


 Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε σε μία εκ των τεσσάρων κεντρικών μηχανών του πλοίου Power Jet, σημαίας Κύπρου, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη.


Οι επιβαίνοντες φτάνουν τους 1.106 και το πλήρωμα αριθμεί 31 άτομα. Δεν έχει ζητηθεί συνδρομή και το πλοίο συνεχίζει την πορεία του με μειωμένη ταχύτητα.


Με ανακοίνωσή της η SeaJets σημειώνει πως «αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα σε ένα εκ των τεσσάρων προωστήριων συστημάτων με αποτέλεσμα να πλέουμε με μειωμένη ταχύτητα» ενώ επισημαίνει πως «νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας εν όψει και των εορτών να σας επιστρέψουμε ολόκληρη την αξία του εισιτηρίου σας». Ωστόσο αναφέρεται δε πως «σε ένδειξη σεβασμού σας χορηγούμε ένα δωρεάν εισιτήριο προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής σας που καλύπτει το δίκτυο της SEAJETS».


Η ανακοίνωση από τη Sea Jets:


«Αγαπητοί επιβάτες,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα σε ένα εκ των τεσσάρων προωστήριων συστημάτων με αποτέλεσμα να πλέουμε με μειωμένη ταχύτητα. Έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.


Νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας εν όψει και των εορτών να σας επιστρέψουμε ολόκληρη την αξία του εισιτηρίου σας.


Επιπλέον σε ένδειξη σεβασμού σας χορηγούμε ένα δωρεάν εισιτήριο προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής σας που καλύπτει το δίκτυο της SEAJETS.


Θα ενημερωθείτε μέσω SMS για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων και τη χορηγία του δωρεάν εισιτηρίου στο τηλέφωνο που έχει καταχωρηθεί στην κράτηση.


Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα bar του πλοίου για να σας προσφέρουμε ένα αναψυκτικό ή καφέ με την επίδειξη του εισιτηρίου σας.


Ζητούμε συγγνώμη για το απρόοπτο αυτό γεγονός και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας. Η ασφάλεια και η ικανοποίηση σας είναι πάντα προτεραιότητά μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.


Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα».

Πηγή