Επικελευστής Λ.Σ. Μπολουδάκης Παναγιώτης : Οδήγησε τον τυφλό αθλητή Γεώργιο Πετράκη στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.4.22

Επικελευστής Λ.Σ. Μπολουδάκης Παναγιώτης : Οδήγησε τον τυφλό αθλητή Γεώργιο Πετράκη στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος


 

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2022 στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης έλαβε χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατόμων με ειδικές Ανάγκες καθώς και το Ευρωπαϊκό κύπελλο Festos European Paracycling Cup.


Στην αποστολή του Αριώνα Χάνει συμμετείχε ο δικός μας Επικελευστής Λ.Σ. Μπολουδάκης Παναγιώτης του Κ.Λ.Χανίων., πατέρας 5 ανήλικων τέκνων.


Συνεχίζοντας την σταθερή ανοδική του πορεία ο αθλητής μας επιδεικνύοντας υψηλό κοινωνικό ήθος και αστείρευτη δύναμη ψυχής ανέλαβε την υποχρέωση να οδηγήσει τον τυφλό αθλητή Γεώργιο Πετράκη στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο στον αγώνα δρόμου 90 χλμ. Ο αθλητής μας είχε την θέση πιλότου στο ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο tandem, οδηγώντας ασφαλώς τον τυφλό αθλητή στην 3η θέση ανάμεσα σε 8 αντίπαλους.


Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr) 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.