Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στη ν. Λέσβο (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.4.22

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στη ν. Λέσβο (ΦΩΤΟ)


 Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη νήσο Λέσβο, κατά το διήμερο 15 και 16 Απριλίου 2022, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Κωσταράκη, όπως επίσης και με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαράλαμπο Ψυχογυιό, ενώ επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, όπου συνομίλησε με τα στελέχη, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επιπροσθέτως, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τα πλωτά σκάφη που επιχειρούν στο νησί, στο πλαίσιο της Μικτής Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», συνομίλησε με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

Ο Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού, διαπίστωσε το υψηλό ηθικό του, ενώ συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Τέλος, ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε. «Αρχιπελάγους», Υποστράτηγο κ. Γρηγόριο Μπουντλιάκη, καθώς και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγο κ. Ελευθέριο Ντουρουντούς, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της περαιτέρω βελτίωσης της συνεργασίας με το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη νήσο Λέσβο.

Σχετικές εικόνες

12345