Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά ενόψει Πάσχα – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.4.22

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά ενόψει Πάσχα – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία


 Μια εβδομάδα πριν στρωθεί το πασχαλινό τραπέζι και οι περισσότεροι καταναλωτές μένουν για την ώρα, στην έρευνα αγοράς.

Ωστόσο δεν είναι λίγοι και οι καταναλωτές που έχουν προχωρήσει ήδη στις αγορές τους, για να πετύχουν καλύτερες τιμές.

Την τιμητική τους είχαν σήμερα τα ψάρια, με τους πάγκους των ιχθυοπωλών να προσφέρουν πολλές επιλογές σε τιμές που δεν σημειώνουν σημαντικές αυξήσεις σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Στα οπωροκηπευτικά, το μεταφορικό και παραγωγικό κόστος κρατά σε υψηλά επίπεδα τις τιμές ορισμένων προϊόντων. Το μαρούλι πωλείται 0,70 ενώ οι ντομάτες 1,38 το κιλό.

Οι έλεγχοι σε όλους τους κλάδους της αγοράς για φαινόμενα αισχροκέρδειας, θα παραμείνουν εντατικοί όλο το επόμενο διάστημα.

Αν στα τρόφιμα οι καταναλωτές είναι προς το παρόν διστακτικοί, δεν συμβαίνει το ίδιο στα εμπορικά και τα μαγαζιά με είδη δώρων, όπου η κίνηση σήμερα ήταν ικανοποιητική παρά τον κακό καιρό.

Μεγάλος συνωστισμός και στα λιμάνια, καθώς οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν για τη νησιά.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.