Τραγωδία στη Σύμη: Λιμενικός πέθανε την ώρα που ήταν σε υπηρεσία στο Λιμάνι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.4.22

Τραγωδία στη Σύμη: Λιμενικός πέθανε την ώρα που ήταν σε υπηρεσία στο Λιμάνι


Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί στη Σύμη, εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου ενός 49χρονου Λιμενικού, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος πέθανε εν ώρα υπηρεσίας στο Λιμάνι.


Υπέστη, σύμφωνα με το rodiaki, οξύ καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και πολίτες στο νησί.


Ο 49χρονος λιμενικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε

Πρόκειται για λιμενικό-υπόδειγμα εξαιρετικού ανθρώπου, ο οποίος υπηρετούσε στο νησί της Σύμης τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη «Ροδιακή» κάτοικοι του νησιού που βρέθηκαν στο σημείο, ο λιμενικός ήταν εν υπηρεσία και είχε κατέβει στο λιμάνι καθώς προσέγγιζε το πλοίο «Σταυρός» της εταιρίας Saos.


Ξαφνικά ο 49χρονος λιμενικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του από γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς δυστυχώς να επανέλθει.


Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε οξύ καρδιακό επεισόδιο.


Για το γεγονός ενημερώθηκε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.