Συμμετοχή της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στο πρωτάθλημα παραγωγικών Σχολών Ε.Δ. και Σ.Α. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.4.22

Συμμετοχή της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στο πρωτάθλημα παραγωγικών Σχολών Ε.Δ. και Σ.Α.

 


Αυτή είναι η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Προπονητές είναι οι Ανθυπασπιστές Λ.Σ. Νανάκος Σταύρος και Μπαζίμα Σωτηρία, προπονητές της εθνικής ενόπλων.

Ευχόμαστε καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ, υγεία και πάντα να αγωνίζονται με ευγενή άμιλλα και στον αθλητικό και στον επαγγελματικό στίβο.

Σημαντική είναι η συμβολή του Γ.Γ.Λ.Λ.Π. κ. Κυριαζόπουλου Ευάγγελου, που πάντα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και φυσικά του γραφείου αθλητισμού Λ.Σ. για την αδιάκοπη προσπάθεια προαγωγής του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Να τονιστεί ότι η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη καθώς και η διοίκηση του ΣΕΦ παραχώρησαν το γήπεδο στη Σχολή Λ/Φ για προετοιμασία και προπονήσεις.


Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.